pentru tine si casa ta

Cum cumpar

Pasul 1
- Adaugarea la cos a produsului Daca ai hotarat ce vrei sa cumperi - click pe butonul "cos" sau simbolul cos de linga pret produs, dupa care vei intra in cosul tau virtual unde poti selecta si nr de bucati dorite. Daca vrei sa mai adaugi si alte produse in cos apasa butonul inapoi care te va intoarce la lista cu produse.
Pasul 2
- Completeaza formularul de comanda Pentru societati completati la cimpul Alte comentarii datele societatii:nume, nr. inregistrare Camera de Comert, CUI-ul, adresa, contul si banca. Din pagina cosului tau virtual apasa butonul Trimite comanda care te va directiona spre formularul de expediere unde va trebui sa completezi numele si adresa la care sa se faca livrarea cat si modalitatea de livrare se va alege din lista(curier, posta).
Pasul 3
-Trimite comanda Dupa ce ai completat formularul de comanda apasa pe butonul trimite din josul paginii stanga urmand ca imediat sa primesti un e-mail de confirmare(daca nu ai primit mail-ul de confirmare inseamna ca adresa de mail pe care ai introdus-o este gresita si nu s-a efectuat comanda, mai incercati din nou) Pentru comenzi mai mari de 400 RON expedierea este gratuita. NOTA: 1- DACA LA UNUL DIN CIMPURILE CE TREBUIE COMPLETATE PENTRU COMANDA NU AVETI CE SAU NU STITI (ex. codul postal, sau nu aveti adresa de mail,etc.) completati cu cifra 0. 2-la comenzile prin POSTA - Daca comandati un produs la alta adresa decat cea trecuta in buletin (aveti o cabana de vacanta, etc.) nu veti putea ridica produsu, in acest caz la adresa va trebui sa treceti POST RESTANT si numarul oficiului postal respectiv.
 • *LA RUBRICA OBSERVATII pentru firme se vor completa datele firmei NUME, COD fiscal, adresa.
 • PLATA SI TRANSPORT:
 • POSTA-cu plata ramburs -15 lei POSTA cu plata in cont -6 lei-TRANSPORT 6 lei- veti primi pe adresa de mail o factura proforma cu datele societati (nume si cont), cu aceasta factura mergeti la banca, de preferat este la BRD, banii vor intra imediat si putem verifica acest lucru, daca faceti plata prin alte banci decit BRD este necesar sa ne trimiteti prin WATHapp sau mail ordinul cu care s-a efectuat plata pentru ca banii intra de abia dupa 2 zile in contul nostru. Expedierea coletului va fi 6 lei.
 • CURIER CU RAMBURS*-coletul se expediaza catre dumneavoastra, in colet este factura cu valoarea marfurilor comandate+taxa de expediere si ramburs de 20lei
 • CURIER CU PLATA IN CONT- veti primi pe mail o factura proforma cu produsele comandate, cu aceasta factura mergeti la banca, de preferat este la BRD, banii vor intra imediat si putem verifica acest lucru si expedierea se va face imediat, daca faceti plata prin alte banci decit BRD este necesar sa ne trimiteti prin WATHapp sau mail ordinul cu care s-a efectuat plata ca sa avem dovada platii sa putem expedia coletul imediat, in caz contrar trebuie sa asteptam intrarea banilor in cont pentru ca banii intra deabia dupa 1 -12 zile in contul nostru dupa care se va face expedierea coletului, costul transportului este de 15 lei.
 • * TARIFELE AFISATE PENTRU CURIER SUNT VALABILE PENTRU GREUTATE PINA LA 1 KG SI PENTRU LOCALTATILE DE LIVRARE DIN RETEAUA COURIERului UNDE NU SUNT KM SUPLIMENTARI, KM SUPLIMENTARI SI GREUTATEA SUPLIMENTARA FATA DE 1 KG SE TAXEAZA IN PLUS.
 • COMENZILE EFECTUATE PINA LA ORA 16 SE VOR EXPEDIA IN ACEEASI ZI PRIN CURIER, CELE PRIMITE DUPA ORA 16 SE VOR EXPEDIA A DOUA ZI; SAMBATA COMENZILE EFECTUATE PINA IN ORA 12 SE VOR EXPEDIA SAMBATA
 • IN CAZ CA NU REUSITI PRIN FORMULARUL DE COMANDA PUTETI COMANDA SI sau prin SMS sau pe mail sau TELEFONIC LA NR.0787541032 intre orele 9 - 17
 • Nu detinem magazin fizic ,nu se fac predari personale Comercializarea produselor se face exclusiv online
 • Flag Counter
  ANPC

  Copyright © 2001-2018 GHEPARD Company